• ACT PR este o agentie boutique care concentreaza toate abilitatile si serviciile pe care vi le pot oferi marile agentii de PR.
  • Construim branduri, iar reputatia celor existente este scopul nostru suprem. Cream strategii de comunicare bazate pe idei inovative, care ajuta organizatiile sa se faca auzite, intelese si sprijinite de publicurile vitale pentru succesul lor.
  • La ACT PR, analizam obiectivele specifice business-ului dvs si coroboram creativitatea, pasiunea si atentia la detalii pentru a crea o campanie de comunicare personalizata, concentrata pe mesaj si pe receptorul lui – clientul dvs.
  • Stim cum sa navigam in peisajul mediatic atat de variat al zilelor noastre in care este din ce in ce mai greu sa atragi si sa mentii interesul publicului bombardat de zeci de mesaje publicitare in fiecare minut. De aceea, organizatiile au nevoie de un partener de comunicare ce le intelege business-ul si da dovada de ingeniozitate, expertiza si instrumentele necesare pentru a castiga increderea publicului. ACT PR stie ce si cum sa spuna, fie ca lanseaza un produs sau mediaza o situatie de criza.
  • Atingerea audientei corecte cu mesajul potrivit si la momentul oportun este formula fundamentala a succesului in comunicare, formula care influenteaza comportamentul consumatorilor si, in final, ii determina sa cumpere.